Verificari tehnice periodice – VTP

VTP – este VERIFICAREA TEHNICA PERIODICA si se efectueaza la fiecare 2 ani dupa prima punere in functiune, pentru a evita dezastre sau pierderi de vieti omenesti, cauzate de consumatoarele de gaz instalate sau exploatate necorespunzator.

Pretul VTP- ului este in functie de puterea aparatului consumator (kW) iar pentru a sti exact cat trebuie sa platesti, informeaza-te inainte.

Nu uita sa verifici data de expirare a VTP-ului anterior!

PROGRAMARI la telefon 0257-260200/ 0730-086543 sau scrie un email la adresa:  office@prometeoinstal.ro

Tu eşti responsabil pentru a solicita VTP-ul conform legii nr. 64/ 21.03. 2008 care spune ca “orice persoana fizica sau juridica ce utilizeaza un echipament termic are obligatia sa obtina autorizatia de functionare initiala sau reautorizarea, sa ia masurile necesare si sa se asigure ca echipamentul este utilizat in conditii de siguranta, prin efectuarea reviziilor, reparatiilor si intretinerii de catre persoane autorizate de producator conform instructiunilor tehnice ale acestuia”.

Contacteaza numai firmele autorizate. Vezi lista cu societatile comerciale autorizate ISCIR, asa vei avea certitudinea ca beneficiezi de servicii profesionale.

Comments are closed.