Punerea in functiune – PIF

PIF - Punerea in functiune este activitatea care are loc in momentul primei utilizari a unui aparat nou conform prevederilor prescriptiei tehnice PTA1, pentru a se asigura ca aparatul satisface cerintele de functionare in conditii de siguranta.

PIF- ul este gratuit doar prin Centrele de Service  care mai sunt numite CAT (Centru de Asistenta Tehnica) agreate de producator iar lista cu Centrele de Service agreate le gasiti pe ultimele pagini din Certificatul de Garantie al produsului sau pe site-ul oficial al Producatorului.

 

Pentru PROGRAMARI sunati la 0257-260200/ 0730-086543 sau pe mail la adresa office@prometeoinstal.ro

Detinatorii/Utilizatorii de aparate (centrale termice pe gaz, centrale electrice, convectoare, instant de apa calda..etc) au obligatia sa solicite punerea in functiune si a obtina admiterea functionarii conform prevederilor legale din prescriptia tehnica PTA1 ISCIR.
Punerea in functiune si admiterea functionarii se efectueaza numai de catre persoane juridice autorizate de catre ISCIR. 
Detinatorul/Utilizatorul are obligatia de a pune la dispozitia persoanei autorizate urmatoarele documente:
1.  Instructiunile de instalare, montare, reglare, utilizare si intretinere care sunt livrate impreuna cu aparatul, redactate sau traduse in limba romana.
2.  Avizul privind furnizarea gazelor naturale
3.  Factura de achizitie a aparatului achizitionat
4.  Certificatul de garantie
5.  Schema termomecanica a centralei termice avizata de catre RADTI (la cazane cu putere mai mare de 70 kW)

Comments are closed.